Categorieën
Kerstartikelen & kerstballen

Welke bedrijven kiezen voor kerstgeschenken?

De laatste drie maanden van het jaar is het hoogseizoen in de relatiegeschenkenbranche. Bedrijven gaan online op zoek naar relatiegeschenken en kerstpakketten. Waar het tien jaar geleden normaal was om een kerstpakket weg te geven, zoeken bedrijven tegenwoordig steeds meer naar een persoonlijk geschenk. Vooral het bedrukken van relatiegeschenken heeft de laatste vijf jaar aan populariteit gewonnen. Zowel kleine bedrijven als grote merken kiezen voor een variété aan relatiegeschenken. Welke bedrijven kiezen voor kerstgeschenken?

kb6z (14) diesel kerstbal zintuig.nlDiesel & Canon
Diesel en Canon maken steevast gebruik van kerstballen. Zij kiezen vaak voor de glazen kerstbal met een rondom bedrukking. Deze kerstballen delen zij uit aan personeel en nieuwe klanten in combinatie met een begeleidende brief. Diesel en Canon zien de waarde in van relatiegeschenken en zien het als een toegevoegde waarde op hun marketingacties.

Confederatie Bouw: Vlaamse Schrijnwerkers
Confederatie Bouw vlaamse SchrijnwerkersOok de ‘kleinere’ bedrijven of instanties zijn actief in de relatiegeschenkenbranche. Zo heeft dit bedrijf gekozen voor een kerstmok bedrukt met een opdruk. Uit een studie  van het Promotional Platform Association Internation is gebleken dat 89% van de ontvangers van een relatiegeschenk, zoals de kerstmok, zich de zender van de relatiegeschenken herinnerd. Wie houdt er nou niet van een warme kop chocolademelk bij de kerstboom? (rechts ziet u de drukproef)

Kinderdagverblijven
kerstgeschenkjes voor bijvoorbeeld een kinderdagverblijfUit een interview met Zintuig.nl is gebleken dat er wekelijks zo’n 10-20 orders binnenkomen van kinderdagverblijven. In het hoogseizoen neemt dit aantal gestaag toe. “ Kinderdagverblijven kiezen vaak voor de wat speelsere kerstgeschenken. Denk aan leuke relatiegeschenken voor in de boom of een kerstmuts bedrukt met een leuke tekst. Bij kinderdagverblijven gaat het echt om de sfeer van gezelligheid en samenzijn,” aldus een medewerker van Zintuig.nl.

Kerstgeschenken zijn effectieve relatiegeschenken voor zowel de bakker om de hoek als een multinational zoals Philips. Kies voor relatiegeschenken en versterk de relatie tussen uw bedrijf en relaties!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s