Categorieën
Nieuws & weetjes

Waarom moet een dierentuin beschikken over op maat gemaakte tassen?

Navajo Zoo tassen op maat gemaaktOverhandigt uw winkel de cadeaus in een tas dan is het een goed idee om deze tassen te bedrukken met een bedrijfslogo of een herkenbare tekst. Het is een relatief goedkope manier om te werken aan uw klantrelatie en daarnaast het bereik van uw merk te vergroten. Vandaag bespreken we het voorbeeld van de Amerikaanse cadeauwinkel in de Navajo Zoo in Arizona.

Custom made boodschappentassen in een dierentuin
De cadeauwinkel in Navajo Zoo trek jaarlijks honderdduizenden bezoekers en is een perfect voorbeeld van hoe op maat gemaakte boodschappentassen kunnen worden ingezet. In plaats van meteen een relatiegeschenk uit te zoeken zijn zij eerst gaan onderzoeken wat hun kernwaarden zijn. De Navajo Zoo is de enige Native American dierentuin in de VS en acht eco en duurzaam als belangrijke kernwoorden.

Om in de geest van de dierentuin te blijven, heeft de Navajo Zoo gekozen voor eco vriendelijke tassen. De tas is bedrukt met het herkenbare logo en de contactgegevens. “We are very happy with the bags. Many customers have given us positive feedback on the logo and style of the bag,” zegt Diana Harvey van de Navajo Zoo. Klanten ervaarden de tassen als origineel en sommige bezoekers vroegen zelfs of ze een lege tas mee naar huis mochten nemen. Als bezoekers al om een lege tas vragen dan weet u dat uw relatiegeschenkencampagne geslaagd is!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s