Categorieën
Gebruikers vertellen

Waarom mag wijn niet ontbreken in uw promotionele campagne?

wijnkadoKlassiek, maar nog altijd het meest besteld. Wijn is een van de meest gedronken dranken ter wereld en valt dan ook vaak letterlijk in de smaak als geschenk. Je ziet tegenwoordig steeds vaker dat men wijn gebruikt als relatiegeschenk. En waarom ook niet? Er zijn heel veel wijnliefhebbers en al is lang niet iedereen een kenner, een mooie fles wijn of zelfs meerdere mooie flessen worden vaak op prijs gesteld.

Kies voor een ‘persoonlijk’ wijnpakket
Doorgaans wordt er echter gekozen voor een standaard wijnpakket zoals door veel bedrijven wordt aangeboden, het is veel leuker wanneer je wijn als relatiegeschenk wilt geven dat  jezelf meedenkt en mee proeft bij het samenstellen van je  wijngeschenk. Bij een standaard wijngeschenk is het maar de vraag of je de wijnen zelf al eens geproefd hebt, en je die wel  lekker vindt en graag zou geven. Met wijn is het altijd mogelijk om er een persoonlijk tintje aan te geven, bijvoorbeeld door wijn weg te geven waar je een persoonlijk verhaal bij kunt vertellen. Uiteraard worden wijn en relatiegeschenken vooral cadeau gegeven rond kerst, het moment van de traditionele kerstpakketten. Heb jij wel eens een goede fles wijn gekregen tijdens de kerstperiode?

Naast de kerstperiode zijn er natuurlijk meerdere momenten waarop je personeel en relaties kunt verrassen met een mooi wijnkado, denk hierbij aan

  • Secretaressedag
  • Wijngeschenk als waardering voor samenwerking
  • Bedankje bij de aankoop of de aflevering van een product
  • Geschenk op beurzen of seminars
  • Uitnodiging of bedankje bij bedrijfsactiviteiten
  • Cadeau bij verjaardag en jubileum

Goede wijn wordt altijd positief ontvangen en versterkt relaties. Probeer het ook!

Dit artikel is geschreven door Sebastiaan Tigchelaar van Sebastiaanwijnimport.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s