Categorieën
Nieuws & weetjes

Eindejaarsgeschenken in crisistijd?

Kalenders van goedkoopdrukwerkHet einde van het jaar is in zicht dus is het tijd om na te denken over een eindejaarsgeschenk.  In deze tijden van crisis een lastige overweging. Uit een discussie op LinkedIn blijkt dat overdaad schaadt, dure geschenken kunnen makkelijk een verkeerde indruk wekken en zo uiteindelijk in uw nadeel gaan werken. Echter wordt een eindejaargeschenk nog steeds gezien als een mooi gebaar, een investering in een goede relatie die misschien nu wel meer nodig is dan ooit. De uitkomst was dat het geschenk toepasselijk, nuttig, gepast en in proportie moest zijn.

Nuttig én praktisch
Met dit gegeven zijn wij van GoedkoopdrukwerkOnline.nl aan de slag gegaan en hebben een tweetal producten ontwikkeld, namelijk bureauleggers en kalenders. Biede kunnen in een eigen ontwerp gedrukt worden. Naast uw bedrijfsgegevens heeft u op zowel de bureauleggers als de kalenders nog ruimte genoeg om de focus op andere kernwaarden te leggen. Twee producten die voldoen aan de bovenstaande criteria namelijk nuttig, praktisch en het hele jaar door elke dag onder de aandacht bij uw relaties. Kortom een geschenk wat gewaardeerd zal worden en met een persoonlijke brief erbij zeker een kans om de band met uw relaties te intensiveren in deze crisistijden.

Dit artikel is geschreven door Annemarie van Eck van GoedkoopdrukwerkOnline.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s