Categorieën
Nieuws & weetjes

De Prodir pen en zijn Zwitserse degelijkheid

De balpennen van Prodir zijn erg populair als relatiegeschenk. De Prodir pennen hebben altijd genoeg ruimte voor uw bedrijfslogo. Wat weten wij eigenlijk verder van deze pen behalve dat deze balpen goed verkoopt in Europa?

Prodir komt uit Zwitserland
De Prodir pen wordt in Zwitserland gemaakt. Zwitserland is dat prachtige land met de rood witte vlag. Voor veel mensen staat het land bekend om zijn oerdegelijke zakmes, heerlijk smeuïge kaasfondue en elegante horloges. Hiervan zijn de belangrijkste elementen terug te vinden in de Prodir pen. Dat is ook één van de redenen dat Prodir zijn lijn heeft uitgebreid naar ds1, ds2, ds3, ds4 en ds5, ds7, es1 en es2. Deze modellen zullen misschien niet bij iedereen bekend zijn, maar toch zijn dit de meest populaire balpennen uit Europa. Het grote exportland China importeert de vullingen van Prodir pennen zelfs! Het is moeilijk om kwaliteit na te maken!Ook ten opzichte van het milieu heeft Prodir een beleid dat er op gericht is bij de productie het milieu zo min mogelijk te belasten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s