Categorieën
Nieuws & weetjes

Spaanse relatiegeschenken in een Nederlandse zomer?

spaanse waaier vodafoneDe zomer in Nederland is een zomer van pieken en dalen. De uitkomst van de weersverwachting klopt voor niet meer dan 50% en voor bedrijven is het dan ook zeker lastig om op dit seizoensgetijde in te spelen. Natuurlijk zijn er ook relatiegeschenken die gedurende het hele jaar succesvol zijn. Laten we de Spaanse zon met zijn relatiegeschenken naar Nederland brengen!

Spaanse waaiers
Spaanse waaiers zijn deze zomer erg populair ondanks de flinke regenbuien. De Spaanse waaiers zijn zowel geschikt in warm als in koud weer. Ze brengen verkoeling en toch ook een zekere vorm van elegantie. Bedruk de (luxe) Spaanse waaiers met uw logo en slaag met uw promotionele actie. Het werkt echt!

De Spaanse waaiers zijn er in diverse vormen en variaties. Wist u dat onder andere Vodafone en Shell gebruikmaken van waaiers bedrukken? Ook gerenommeerde bedrijven zien het nut in van relatiegeschenken en maken hier graag gebruik van.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s