Categorieën
Nieuws & weetjes

Top 10 promotionele producten voor studenten

studenten top 10 relatiegeschenkenDe scholen beginnen ieder jaar in september. Of studenten het nou willen of niet, een diploma is voor iedereen een belangrijk doel in het leven. Studenten, en de bijbehorende studentenverenigingen, zijn een belangrijke groep voor marketeers en de reclamewereld. Als deze doelgroep voor uw bedrijf interessant is dan raden wij u aan de volgende 10 relatiegeschenken in te zetten. Bedruk deze relatiegeschenken met uw logo en slaag met uw promotie!

1: Backpack
Elke student heeft een grote rugzak nodig. Houd rekening met het gewicht van een laptop! Het gaat niet alleen om boeken. De hedendaagse student neemt het liefst alles mee van huis.

2: Usb sticks
De meest studenten hebben een laptop. Usb sticks zijn mobiel en zo licht als een veertje. Usb sticks zijn handige relatiegeschenken.

3: iPad sleeve
Bedruk een iPad sleeve met uw propositie en pluk de vruchten van uw promotionele actie. De producten van Apple zijn erg populair onder studenten.

4: Flesjes water
In de collegezalen is het erg warm en vaak zijn andere drankjes dan water niet toegestaan. Verzin een ludieke opdruk en vergroot uw merkbekendheid met flesjes water.

5: Cleaner voor een beeldscherm
Laptops worden snel vies. In het donker valt dit niet op maar in fel licht ziet u snel de aanslag en stof op het beeldscherm van een laptop of pc. Een cleaner is dus erg handig!

6: Alarmklok
Studenten hebben er nog wel eens een handje van om te laat te komen. Zorg ervoor dat de studenten niet meer te laat komen en kies voor een alarmklok als relatiegeschenk.

7: Vuilnisbak
Een vuilnisbak geniet niet de hoogste prioriteit van een student. Vaak gebruiken zij losse vuilniszakken of plastic zakken als vuilnisbak. Dit is niet hygiënisch en kan zorgen voor de groei van bacteriën.

8: Pennensets
Schrijfwaar is noodzakelijk bij het noteren van belangrijke details en opmerkingen. Bij een schrijfset kunt u ook denken aan een markeerstift. Bedruk het schrijfwaar met uw propositie of logo.

9: Fietslampen
Heeft u tijdens uw studententijd wel eens een boete gekregen van het fietsen zonder licht? Met de gepersonaliseerde fietslampen is het mogelijk om verlicht te zijn en tevens geen extra inspanning hoeft te doen om de fietslamp werkend te houden.

10: Caps & petten
Zorg ervoor dat u kiest voor caps & petten die overeenkomen met de wensen en smak van uw doelgroep. Alleen dan zult u slagen met uw relatiegeschenken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s