Categorieën
USB sticks & gadgets

Promotionele usb sticks: vier feiten op een rijtje

vijf feiten voor promotionele usb sticksDe usb stick wordt sinds de jaren 90 verkocht op de Nederlandse relatiegeschenkenmarkt. Op maat gemaakte promotionele usb sticks zijn populaire relatiegeschenken, maar hoeveel weet u nou eigenlijk van dit ‘kleine’ geschenkje.  Deze vier feiten mag u niet missen!

Usb sticks zijn veelzijdig
Veelzijdig in de zin dat u de usb sticks kunt gebruiken voor foto’s, video’s, documenten, etc. Met een usb stick denkt u mee in oplossingen voor de klant. Het is een stuk eenvoudiger dan de wirwar van papieren of stapels met cd’s. Daarnaast kunt u ook alvast een bestand met informatie over uw bedrijf op de usb stick zetten. Denk in oplossingen!

Usb sticks zijn mobiel
Usb sticks zijn er in vele vormen en maten. Bent u op zoek naar iets origineels neem dan een usb stick in de vorm van bijvoorbeeld een symbool of logo van uw bedrijf. Usb sticks zijn zo licht als een veertje en daardoor heel erg makkelijk in gebruik. Er zijn geen kwetsbare delen, maar let op: het is ook weer niet de bedoeling om uw usb stick in een hete bak met water te gooien!

‘They are build to last’
Usb sticks zijn gefabriceerd om lang mee te gaan. Zodoende zult u geen last hebben van slijtage of iets dergelijks. Usb sticks zijn dus doeltreffende relatiegeschenken. Ze passen bij een bedrijf dat kwaliteit en betrouwbaarheid wil uitstraling. Er is geen limiet aan het aantal overschrijvingen tussen een computer en een usb stick.

Diverse opslagcapaciteiten
De usb sticks zijn verkrijgbaar in diverse opslagcapaciteiten. Zo is er voor iedere gebruiker een geschikte usb stick. Let op! De lees- en schrijfsnelheden van usb sticks verschillen. De snelheden variëren van 28 tot 34 megabyte per seconde. Echter, voor de werkelijke snelheid van de usb stick bent u afhankelijk van uw computer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s