Categorieën
Nieuws & weetjes

Denk vanuit uw sterkte, niet vanuit een geschenk!

denk vanuit uw sterkteUw wilt een relatiegeschenk geven aan uw relaties? Een geschenk voor kerst, Pasen, sinterklaas of wellicht Valentijn. Bij veel organisaties is de grootste vraag: Welk geschenk past het beste bij onze organisatie?

Bij veel van deze organisaties denken ze vanuit bestaande geschenken voor hun lievelingsgeschenk. Door vanuit een geschenk te denken sluit je veel ideeën uit. Dit is absoluut niet goed voor de creativiteit. Denk daarom niet vanuit een geschenk, maar vanuit een sterkte. Hierdoor kun je veel ideeën verzinnen voor mogelijke relatiegeschenken.

Voorbeeld
Als voorbeeld nemen we een organisatie adviesbureau die zichzelf als het laatste puzzelstukje ziet van hun klanten. Zij kunnen gaan denken aan relatiegeschenken die te maken hebben met puzzelstukjes. Daarbij kunnen zij antwoorden stellen over de volgende vragen:
–    Met welk product lossen wij het ontbrekende stukje op?
–    Hoe kunnen wij het laatste puzzelstukje zijn tijdens de kerst?
–    Bedenk een product waarmee wij de puzzel voor onze klant compleet maken.

Door vanuit uw sterkte ideeën te bedenken komt u tot meer onderscheidende geschenken. Tevens zorgt het voor een verhaal bij uw geschenk die past bij uw onderneming.

Dit artikel is geschreven door Freek Hogeboom van Cardies.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s