Categorieën
Nieuws & weetjes

De perfecte geur en de geur van perfectie

Rituals Spaanse WaaierJe kent het wel, drukke dagen met honderd en één dingen om te doen en te weinig tijd. Periodes waarin er met alle hectiek geen moment te vinden lijkt om even tot rust te komen. Op den duur word je futloos en raak je volledig uitgeput. Rust voor lichaam en geest is namelijk essentieel. Regelmatig even volledig ontspannen zorgt ervoor dat het dagelijkse leven een stuk dragelijker wordt. Bij Rituals begrijpen ze dit als geen ander. Zij ontwikkelen en verkopen ‘verwenmomenten’ in een vorm die voor iedereen toegankelijk en toepasbaar is. Producten die lichaam en ziel verrijken. De geur van perfectie en de perfecte geur vormen de sleutel voor dit geheim.

Geur waaiers
Rituals heeft niet alleen verstand van het creëren van de heerlijke verwenmomenten. Ook het effectief inzetten van promotiemateriaal beheersen zij tot in de puntjes. Het perfecte voorbeeld van promotiemateriaal wat direct de verkoop ondersteund zijn de Spaanse waaiers. In alle Rituals winkels kom je bedrukte waaiers tegen, volledig in de stijl van het Rituals concept. Bedrukt met het nummer en doordrenkt met de geur van het bijbehorende parfum. Het wapperen van de waaier zorgt ervoor dat geur zich op de best mogelijke manier verspreid. Zo ondersteunt de waaier de verkoop. Dit is zo’n groot succes gebleken dat Rituals al meerdere malen tot een herhaal order aan Spaanse waaiers heeft geplaatst!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s