Categorieën
Nieuws & weetjes

Een wolkbreuk aan zonnige promotie!

Gele opvallende parapluHoewel het officieel al enige tijd zomer is blijft het maar regenen. Zo nu en dan breekt er een moment met wat zon aan, maar dan volgt er al gauw een wolkbreuk. Over het algemeen mogen we dus concluderen dat het tot dusver (wederom) een natte zomer is. Een groot nadeel voor alle zonliefhebbers en mensen die in eigen land hoopte te kunnen genieten van wat zonneschijn. Maar zoals een groots voetballer ooit de legendarische worden sprak: ‘’Elk voordeel heeft zijn nadeel’’. Dat voordeel komt in het geval van een natte zomer uit onverwachtse hoek.

Regen, regen en regenartikelen
Op het gebied van promotie schijnt met veel regen de zon voor veel bedrijven en ondernemingen.  Er zijn namelijk volop kansen voor treffende en effectieve marketing. Met het bedrukken van regenartikelen zoals poncho’s, paraplu’s en regenjassen vangt een beeldmerk veel bekijks. Kleurrijke regenartikelen vallen in het grijze weer direct op en dus ook de bedrukking. Eenvoudiger succes is er op het gebied van promotie bijna niet te behalen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s