Categorieën
Nieuws & weetjes

Hoe bezorg je klanten een gezellige avond tijdens een happy hour?

borrelglas van Zintuig voor happy hourIedereen kent het wel. De werkdag is voorbij en het is tijd voor een verfrissend drankje met uw collega’s of vrienden. De bar op de hoek heeft tussen 6 en 7 altijd happy hour. Happy hours trekken veel klanten aan tijdens de rustige uren. Desalniettemin zijn er meerdere kroegjes die gebruikmaken van het concept. Hoe kan je je als horeca ondernemer onderscheiden met custom made drinkglazen?

Gepersonaliseerde tequila glazen
Tequila is een lekker drankje voor de doorgewinterde ‘shot’ drinker. Tijdens de happy hours is tequila immens populair. Het drankje is uiterst geschikt om even op gang te komen. Als horeca onderneming kunt u op dit gebruiksmoment inhaken door de tequila glazen te bedrukken met een bedrijfslogo of een ludieke tekst. Stel tijdens uw happy hour is het 3 tequila voor de prijs van 2 tequila. Bedruk uw tequila glazen met de tekst 3 = 2 in combinatie met de naam van uw onderneming. Uw klanten zullen de tekst herkennen en er ontstaat een herkenning. De volgende keer dat uw klanten tequila drinken bij een concurrent, zullen ze vast en zeker aan uw onderneming denken!

Bovenstaand voorbeeld kunt u ook toepassen op borrelglazen, bierglazen, wijnglazen en nog veel meer. Met een simpel relatiegeschenk is het heel eenvoudig om op korte termijn exposure te creëren en de band met uw klanten te verbeteren. Bovendien kunt u zo nu en dan ook glazen weggeven aan vaste klanten. Zij zullen uiteraard erg ‘happy’ zijn met uw relatiegeschenk!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s