Categorieën
Nieuws & weetjes

De grootste PvdA campagne ooit!

PvdA logoDe Partij van de Arbeid beschikt in aanloop naar de verkiezingen op 12 september over de allergrootste campagnekas. De partijvoorzitter van de PvdA kondigde vorige week al ‘’de grootste campagne ooit’’ aan. Met 2.1 miljoen euro in de campagnekas zullen zij alles uit de kast halen om lijsttrekker Diederik Samson aan te prijzen. Uit onderzoek van De Telegraaf blijkt dat de campagnekas van de PvdA die van voornaamste concurrent SP met een half miljoen aftroeft. Traditioneel zullen de PvdA vrijwilligers met rood gekleurd promotiemateriaal en rozen overal campagne voeren.

Potentiële kiezers
De PvdA zal massaal inzetten op alles wat rood kleurt en bedrukt kan worden met de kenmerkende roos en de naam van de partij. Allerlei vormen van relatiegeschenken en promotiemateriaal zullen gebruikt worden om de partij onder de aandacht te brengen. Zo’n 4.000 vrijwilligers zullen voor de Partij van de Arbeid de straten op gaan. Zij zullen onder meer ongeveer 550.000 rode rozen uitdelen en daarnaast ook duizende rode pennen, ballonnen tot sleutelhangers. Alles om zowel de partijnaam als het beeldmerk genoeg onder de aandacht te krijgen van potentiële kiezers.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s