Categorieën
Nieuws & weetjes

Tassen in uw marketingstrategie

Rugzakken overal mee naar toe!Iedereen sleept altijd en overal spullen mee naar toe. Of het nu boodschappen, een laptop, boeken of sportspullen zijn, alles wordt rond gedragen in een tas. Exact om die reden zijn maatwerk tassen een perfect geschenk. Promotionele tassen worden niet weggestopt in een kast maar worden uitvoerig gebruikt. 91% van de mensen bewaart en gebruikt de tassen. Niet alleen voor ontvangers is het nuttig maar vooral ook voor de gevers. Tassen bedrukt met logo en bedrijfsnaam leveren veel promotie en naamsbekendheid op. Ze worden letterlijk rond gedragen. Voor bedrijven is er geen fijner geschenk, want de doelgroep heeft ze nodig!

Een bedrukte tas komt altijd van pas
Drie redenen waarom tassen onderdeel moeten uitmaken van uw marketingstrategie.

1. Generen omzet: Klanten en zakenrelaties hebben grootse waardering voor de tassen. Als resultaat hiervan zal het merendeel een positiever kijk op het imago van het bedrijf krijgen. Uit onderzoek blijkt dat 68% van deze groep eerder zaken met het bedrijf zal doen.

2. Naamsbekendheid: Bedrukte tassen helpen veel bij het creëren van naamsbekendheid. Het is een ideale blootstelling aan het logo en de naam van het bedrijf. Het trekt niet alleen bekijks van de persoon die de tas draagt maar ook iedereen waarmee hij of zij in contact komt. Zo helpt de doelgroep bij het bereiken van een nog grotere doelgroep.

3. Kost efficiënt: Uit onderzoek blijkt dat één enkele promotionele tas krijgt gemiddeld ongeveer 8.000(!) bekijks trekt. De gemiddelde tas kost ongeveer €5,00. Omgerekend is dit zo’n €0.0006 per bereikt persoon. Zowel uiterst effectief als efficiënt dus!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s