Categorieën
Nieuws & weetjes

PromZ Promotional Productz of the year 2012

Promz Promotional product of the yearHet Nederlandse vakblad over actiemarketing en de promotionele producten branche, heeft een verkiezing gehouden naar het Promz Promotional Product 2012 gehouden. Met een vakkundige vakjury gingen zij op zoek naar de beste en meest vernieuwende promotionele producten van 2012. In verschillende categorieën werden er winnaars gekozen, waaronder: Kantoorartikelen, beursartikelen / give away’s en Sport en Outdoor. Er waren in totaal ongeveer 90 inzendingen te beoordelen.

En de winnaars zijn…

Kantoorartikelen: In de categorie kantoorartikelen kwam het winnende product van AK Media, de Power Cube. ‘’Een handige contactdoos die op, onder of naast je bureau gebruikt kan worden, met 4 stopcontacten en een oplaadpunt voor een USB-stick. De Power Cube ziet er fraai uit en is geen stopcontact dat je zo veel mogelijk uit het zicht wil hebben.’’ Aldus de vakjury

Give away’s: In de categorie beursartikelen en give-away’s ging de award naar de See-up leesbril van Art Poetry & Design. Een leesbril die je aan een staafje kunt vasthouden. Houder en bril zijn met een kettinkje aan elkaar verbonden. Hierdoor zijn ze ideaal voor bij de kassa van een restuaraunt of winkel. Daarnaast biedt het volop mogelijkheden tot bedrukking van een logo of reclametekst op de houder.

Sport en Outdoor: Voor de Sport en Outdoor categorie was de Hockeyplu van Future World het promotionele product dat beloond werd met een prijs van de vakjury. Een variatie op een al lang bestaand promotioneel product, de paraplu. In combinatie met een hockeystick! Goed inzetbaar voor het grote aantal hockeyers en hun publiek in Nederland.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s