Categorieën
Nieuws & weetjes

Zon, zee en strand relatiegeschenken

Strand artikelenNa het officieuze begin van de zomer mogen we er van uit gaan dat we nog een aantal mooie zonnige dagen zullen krijgen. Zolang die zon schijnt is het voor iedereen heerlijk om het strand op te zoeken en de zee in te gaan. Vele mensen zullen dan ook elke gelegenheid aangrijpen om dit te doen. Met zonnig weer draait het vaak niet alleen om het genieten van de zon maar ook om zien en gezien worden. Niet alleen voor mensen maar ook veelal voor bedrijven en ondernemingen. Vele promotiecampagnes worden dan ook gericht op het strand, gezien dit in de zomer de plek is om gezien te worden. Met in het oog springend promotie materiaal wordt de aandacht van het publiek. Aandacht betekent naamsbekendheid en naamsbekendheid is voor vaak essentieel voor een bedrijf.

In het zonnetje staan
Om als bedrijf op het strand in het zonnetje te staan, zijn er diverse denkbare relatiegeschenken en promotie artikelen mogelijk. Hieronder hebben wij een volledige top 10 samengesteld aan de meest bestelde en effectieve artikelen. Zolang de volgende artikelen zijn voorzien met een passende bedrukking die aan uw bedrijf gerelateerd is, is promotioneel succes verzekerd deze zomer!

1. Strandballen
2. Zonnebrillen
3. Koeltassen
4. Strandtassen
5. Luchtbedden
6. Zonnehoeden
7. Strandlaken
8. Strandtennissets
9. Flesopeners
10. Plakplaatjes

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s