Categorieën
Outdoor

Relatiegeschenken voor het wielrennen

Bidons en drinkflessen bedrukkenOp 30 juni gaat de grootste wielrenwedstrijd van de wereld van start. De 99ste editie van de Tour de France. Wielrensupporters van over de hele wereld kunnen weer ruim drie weken lang genieten van al het moois wat deze sport te bieden heeft. Alleen de beste wielrenners en de beste wielerploegen gaan hier van start. Met prachtige etappes door de bergen van Frankrijk en bloedstollende tijdritten belooft het weer veel moois te worden. Niet alleen de wielrensupporters kunnen hiervan genieten. Ook voor bedrijven en ondernemingen kan de Tour de France een hoogtepunt betekenen. De Tour der toeren biedt namelijk heel wat mooie gelegenheden voor passende promotie. Als voorbeeld hiervan hebben wij een top 3 aan passende relatiegeschenken samengesteld.

Top 3 wielren relatiegeschenken

Ook voor bedrijven en ondernemingen kan de Tour de France een hoogtepunt betekenen. De Tour der toeren biedt namelijk heel wat mooie gelegenheden voor passende promotie. Als voorbeeld hiervan hebben wij een top 3 aan passende relatiegeschenken samengesteld.

1. Bedrukte bidons en drinkflessen: Als er een sportief relatiegeschenk is wat direct aan het wielrennen verbonden is dan zijn het wel bedrukte bidons en drinkflessen. Handig om op de fiets te bevestigen en overal mee naar toe te nemen. En naast waterdrager ook nog een uitstekende drager van een promotionele boodschap.
2. Zonnebrillen bedrukken: Tijdens de Tour de France laat de zon zich altijd zien. De bijnaam is niet voor niets de Tour de Soleil. Zonnebrillen komen daarbij uitstekend van pas.
3. Textiele petten en caps met bedrukking: Net als bij het bedrukken van bidons geldt dat petten veel ruimte bieden tot bedrukking. Wielerfans dragen vaak petten tijdens het wachten langs te weg of zelfs gedurende het aanmoedigen voor de TV!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s