Categorieën
Bekers & mokken

Duurzame relaties met goedkope relatiegeschenken

Mokken bedrukkenAls bedrijf is het belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de zakenrelaties. Om in het vervolg zaken te gaan of te blijven doen is het van groot belang. Dit vraagt vaak veel tijd en investering. Dat relatiegeschenken hier een uitstekende manier voor zijn vereist voor de rest weinig uitleg. Maar dat die investering niet veel hoeft te kosten is voor veel mensen onbekend. Ook met relatief goedkopere relatiegeschenken kan een duurzame zakenrelatie worden opgebouwd. Zolang u een goed beeld heeft van uw doelgroep, hoeft u niet veel te investeren om deze op een passende en effectieve manier te bereiken. Elk bedrijf heeft ten slotte te maken met een marketingbudget en ten tijden van economische crisis is dat budget zeker niet eindig.

Effectieve goedkope relatiegeschenken zijn meestal producten die op kantoor worden gebruikt. Als mensen aan goedkoop denken, denken ze vaak al snel aan mindere kwaliteit maar dat is zeker niet altijd het geval. Er zijn een hoop goedkope relatiegeschenken van goede kwaliteit die ongetwijfeld een blijvende indruk achter zullen laten bij uw zakenrelaties. Een passend voorbeeld daarvan zijn bedrukte mokken.

De goedkoopste bedrukte mokken van Europa
Bedrukte mokken bieden de maximale blootstelen om uw merknaam of boodschap te vergroten. Bijna iedereen drinkt graag thee of koffie uit een mok op zijn werk, daarom valt de bedrukking telkens weer op. Hoe meer mensen uw mok zien, hoe vaker uw merk wordt blootgesteld aan potentiële klanten. Bij Zintuig vindt u speciale Campaign Mugs. Deze collectie mokken behoort tot de beste van Europa. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is ongekend. De bedrukte mokken zijn zowel super goedkoop als van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast bieden zij de ruimte tot volledige bedrukking. Een bedrukte mok met een kleuren opdruk is al verkrijgbaar vanaf €1,16.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s