Categorieën
Nieuws & weetjes

Gezonde promotie voor het buitenleven!

Promotie artikelen voor buiten genietenGemiddeld brengen mensen zo’n 2 uur per dag buiten door. Bijna iedereen vindt het dan ook belangrijk om elke dag even de deur uit te gaan. Of het nu draait om de frisse lucht of de extra vitamine D die je binnen krijgt, naar buiten gaan geeft gelukkig gevoel. Je voelt je verfrist nadat je buiten ben geweest en het verlicht vaak ook zelfs de dagelijkse stress. Het zorgen voor een goed gevoel is natuurlijk van groot belang. Dat maakt promotionele artikelen gericht op het buitenleven dan ook ideaal, of uw doelgroep nou fietsers, bergbeklimmers of picknickende families zijn.

Persoonlijke promotie artikelen voor buiten
Persoonlijk bedrukte promotie artikelen gericht op het buitenleven brengen plezier. Ze zijn niet alleen leuk voor klanten en zakenrelaties maar ook voor het bedrijf zelf. Het is een fantastische manier om een bedrijf te associëren met het hebben van een leuke tijd. Ontvangers zullen het met bedrijfsnaam en logo bedrukte product zien op het moment dat ze aan het genieten zijn van hetgeen wat ze het liefste doen in het buitenleven. Kortom een fantastische manier om een bedrijf te promoten. Hier zijn 3 leuke suggesties voor promotie artikelen voor het fantastische buitenleven.

Bedrukte zonnebrandfles: Beschermt klanten en zakenrelaties van UVA en UVB straling gedurende alle buitenactiviteiten.
Frisbees bedrukken: Een promotioneel product wat bestemd is voor het maken van plezier. Van bedrijfsuitjes tot familie picknicks, met een bedrukte frisbee maakt uw bedrijfsnaam een goede vlucht.
Bedrukte bidons: Tijdens het beoefenen van vele sporten worden bedrukte bidons gebruikt om even te verfrissen. Ook tijdens buitensporten dus. Een geschikt middel dus om uw promotionele boodschap op zulke momenten richting uw doelgroep over te brengen.

Uw klanten en zakenrelaties zullen deze zomer, in verhouding met de rest van het jaar, extra veel buiten zijn. Zowel op vakantie als in hun eigen tuin. Ideaal dus om uw promotie hier op te richten door middel van promotie artikelen voor het buitenleven!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s