Categorieën
Nieuws & weetjes

De EK gadget van TUC: Het Oehhh!!!-kussen

TUC oehhh!!! kussenNet wanneer je denkt dat je alle mogelijk denkbare EK gadgets en relatiegeschenken voorbij hebt zien komen, stuit je op de EK campagne van TUC. Het Oehhh!!!-kussen. In de nieuwe campagne van TUC staan de ‘Oehhh!!!’ momenten tijdens voetbalwedstrijden centraal. Als symbool van deze spannende ‘net-niet’ momenten lanceert TUC het Oehhh!!!-kussen. Een kussen dat geluid maakt op het moment dat het gewicht op het kussen verplaatst wordt. Het geluid dat ter oren komt bij het opstaan is geheel toepasselijk: Oehhh!!!.

Uit onderzoek van TUC is namelijk gebleken dat maar liefst 75% van de Nederlanders tijdens een spannend moment op het puntje van de stoel of bank schuift. Na mooi aanvallend combinatiespel, volgt er een schot op het doel van de tegenstander. En dan… net op de paal! Hoewel we liever juichen, maken ook dit soort ‘net niet’ momenten het voetbal mooi en spannend. Ballen op de lat, een gemiste penalty of een gemiste kans voor open doel worden door TUC “OEHHH!!! momenten” genoemd. Maar liefst 87% van de ondervraagde gaf aan op dit soort momenten ‘’Oeehhh!!!’’ te roepen.

Warming-up met Dries Roelvink!
De warming-up voor de TUC campagne is verzorgd door niemand minder dan de razend populaire zanger: Dries Roelvink. Met een bijpassende lied “OEHHH!!! roept heel Oranje” en bijbehorende videoclip zal iedereen deze kreet voorbij horen komen tijdens dit EK.

Advertentie

Één reactie op “De EK gadget van TUC: Het Oehhh!!!-kussen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s