Categorieën
Oranje supporters

Nederlands elftal Spelersvogeltjes bij de C1000

C1000 spelersvogelsBij de C1000 kunnen klanten al een week lang het Nederlands elftal vleugels geven door Geluksvogels te sparen. Dat gebeurt dan ook massaal. Al in de eerste week van de actie zijn er miljoenen Geluksvogels als relatiegeschenk over de toonbank gegaan. Sinds kort is er ook nog wat extra geluk aan toegevoegd. 15 Nederlands elftal spelers hebben namelijk hun eigen geluksvogel gekregen. Kleine oranje vogeltjes met het gezicht van één van onze helden. Klanten van de C1000 krijgen de spelersvogeltjes net als de Geluksvogels bij aankoop van special geselecteerde producten van producent Unilver. Er zijn in totaal 15 spelersvogeltjes bij elkaar te sparen: Ibrahim Afellay, Mark van Bommel, John Heitinga, Klaas Jan Huntelaar, Nigel de Jong, Dirk Kuyt, Joris Mathijsen, Robin van Persie, Erik Pieters, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Maarten Stekelenburg, Kevin Strootman, Rafael van der Vaart en Gregory van der Wiel. De spelersvogeltjes zijn te sparen vanaf 30 mei tot en met 19 juni 2012

De supermarkten geven het Nederlands elftal vleugels
In aanloop naar het EK2012 laten de Nederlandse supermarktketens weer duidelijk hun steun blijken aan het Nederlands elftal. Bij besteding van een bepaald bedrag aan boodschappen ontvang je als klant overal wel een Oranje relatiegeschenk. EK-bandjes bij de Plus, zingende pluche Oranje Buddies bij de Coop, Geluksvogeltjes bij de C1000 en voetbalplaatjes bij de Albert Heijn. Allemaal originele en verschillende EK gadgets die ons land oranje doen kleuren en helemaal voorbereiden op het EK. Laten we hopen dat het helpt en dat het Nederlands elftal weer ver komt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s