Categorieën
Nieuws & weetjes

EK voetbal: Mannen tegen de Vrouwen Pool, wie heeft het meeste voetbalinzicht?

Albert Heijn mannen tegen de vrouwen poolSupermarktketen Albert Heijn wil gedurende het komende EK te weten komen wie er het meeste verstand van voetbal heeft. Zijn dat de mannen of misschien toch de vrouwen? Om een antwoord op die vraag te krijgen, is Albert Heijn een speciale Facebook actie gestart: de Mannen tegen de Vrouwen Pool. Wanneer de vrouwen een wedstrijduitslag goed voorspellen, krijgen zij de dag na het duel korting op een vrouwenproduct. Als er gemiddeld meer mannen een goede voorspelling maken, dan kunnen alle mannen van Nederland een korting verwachten. Via deze actie wil de supermarktketen te weten komen of de algemene aanname dat mannen meer verstand van voetbal hebben wel klopt. ‘Met een knipoog naar de eeuwige strijd tussen de seksen voegen we deze zomer een extra spannende wedstrijd aan het EK toe.’’ Aldus AH-directeur Sander van der Laan.

De strijd barst op 28 mei niet alleen los op Facebook. Voetbalfans kunnen Oranje steunen én hun voorspelling straks met iedereen delen met de Voorspelsjaals, Voorspelhoeden en Voorspelbretels die bij Albert Heijn te koop zijn. De Oranjeaccessoires bevatten een score-schuifsysteem waarop de voorspelde stand getoond kan worden.

Verzamel tegelijkertijd EK voetbalplaatjes van Panini bij Albert Heijn
Als verdere ondersteuning van deze actie heeft voetbalplaatjesfabrikant Panini een special verzamelalbum voor AH gemaakt. Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijgen klanten een zakje met vijf plaatjes van Oranje tegenstanders als relatiegeschenk. Op deze plaatjes staat veel informatie over de tegenstanders van Oranje en statistieken uit het verleden. Zo kunnen de uitslagen allicht beter worden voorspeld. In totaal zijn er 246 verschillende plaatjes te sparen. Wij gaan in ieder geval zeker stemmen op de pool en wensen iedereen die dit ook gaat doen veel succes. Mogen de beste winnen!

Advertentie

Één reactie op “EK voetbal: Mannen tegen de Vrouwen Pool, wie heeft het meeste voetbalinzicht?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s