Categorieën
Nieuws & weetjes

Langdurig blijvende promotie!

Lange termijn visieWanneer bedrijven investeren in promotieartikelen willen ze dat hun boodschap gezien wordt door een zo groot mogelijke massa. Niemand wil dat de investering met hun naam en logo snel wordt weggegooid en vergeten. De reden hiervoor is vrij simpel: Het draait allemaal om het onder de aandacht brengen van hun boodschap, het liefst voor een zolang mogelijke tijd. Dit vergroot de effectiviteit en het bereik, wat de investering een stuk waardevoller zal maken!

Drie karakteristieken
Ieder promotieartikel dient een van tevoren bepaald doel. Vaak is de tijd die de promotieartikelen hebben om de promotionele boodschap te verkondigen schaars. Binnen een korte periode zijn veel mensen meestal op de artikelen uitgekeken. Ze verdwijnen zo snel als dat ze gekomen zijn weer uit beeld. Maar producten met de volgende eigenschappen zullen bedrijven op lange termijn kunnen voorzien van blijvende promotie.

Hoge kwaliteit. Als bedrijf wil u niet dat promotieartikelen met uw opdruk uit elkaar vallen in de handen van uw doelgroep. Het geeft namelijk niet bepaald een goede indruk van hetgene waar uw bedrijf voorstaat. Ga daarom altijd voor duurzame, goed gemaakte kwaliteit promotieartikelen.
Aantrekkelijkheid. Kies voor een aantrekkelijke ‘look’ voor het artikel. U wilt dat uw doelgroep de promotieartikelen gebruikt, draagt en toont. Hiervoor moet het bedrukte product er wel goed uitzien. Daarom zijn het ontwerp, de kleur, het materiaal en het soort opdruk erg belangrijk.
Functionaliteit. Om een promotieartikel te laten slagen op de lange termijn is functionaliteit essentieel. Of het nu gaat om een bedrukte tas of thermobeker. Zolang het iets is waar uw doelgroep echt iets aan heeft zal het vele malen langer bewaard en gebruikt worden. Denk na over de levensstijl van uw doelgroep en kies een product wat past bij hun dagelijkse bezigheden.

Dus mocht u voor uw volgende promotiecampagne een lange-termijnplan in gedachten hebben. Dan weet u naar welke karakteristieken u moet kijken bij het kiezen van een geschikt promotieartikel!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s