Categorieën
Nieuws & weetjes

Effectieve promotie in de zomermaanden!

Zomerse zonnebrilHet kan u de afgelopen paar dagen niet zijn ontgaan: Het is fantastisch weer buiten. Officieel begint de zomer pas 21 juni maar gevoelsmatig is hij al meer dan een week geleden van start gegaan. In ons wisselvallige kikkerlandje zijn er zelfs al tropische tempraturen gemeten. In sommige delen van ons land steeg het kwik al boven de 30 graden(!). Dit warme weer biedt op het gebied van promotie vele kansen. Allereerst is het bereiken van de doelgroep vaak vele malen eenvoudiger. Wanneer het warm is verplaatst iedereen zich lekker naar buiten, volle stranden en terrassen, drukke winkelstraten overal leuke uitstapjes! Richt u promotie dus op deze plaatsen. Alleen welke vorm van promotie is het meest effectief om de boodschap goed over te brengen? Wij weten al wat de zomerhit van 2012 wordt. Niet op het gebied van muziek, maar wel van relatiegeschenken en promotionele artikelen!

Welke promotieartikelen zullen het meest effectief zijn?
Goedkope producten die gemakkelijk uit te delen zijn aan een grote doelgroep. Zomerse relatiegeschenken die een bedrijf een positieve zomerse uitstraling geven. Bij zomerse relatiegeschenken kunt u denken aan leuke gadgets voor het strand, in het zwembad of mee op vakantie. Een aantal potentiele zomerhits relatiegeschenken op een rijtje!:

– Zonnebrillen bedrukken! De bedrukking op de zonnebril springt absoluut in het oog wanneer de zonnebril wordt gedragen. In de zomermaanden zijn zonnebrillen niet uit het straatbeeld weg te denken. Juist daarom is het gebruiken van zonnebrillen bedrukken als promotie erg opvallend en effectief.
– Bedrukte waaiers! Met een bedrukte waaier zorgt u ervoor dat uw klanten en zakenrelaties het hoofd koel houden. Een stijlvol relatiegeschenk dat opklapbaar is en daarom gemakkelijk mee naar buiten te nemen is. Een beetje verkoeling kan broodnodig zijn in de zomer.
– Strandballen met bedrukking! Een strandbal zorgt altijd voor een positief gevoel. Zeker in combinatie met naam en logo van uw bedrijf. Breng op een speelse wijze uw boodschap onder de aandacht. Gegarandeerd succesvol!

Dit is slechts een kleine greep uit het thema van zomerse relatiegeschenken. Er zijn nog vele andere mogelijkheden denkbaar!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s