Categorieën
Nieuws & weetjes

Man verkoopt zijn gezicht als reclamebord!

Voorhoofd TatoeageDe in Duitsland woonachtige Uwe Tröschel tilt bedrukte promotie naar een nieuw niveau. De man stelt namelijk zijn gezicht ter beschikking als advertentieplek. Hij is op zoek naar bedrijven die zijn gezicht als uithangbord willen gebruiken. Voor het totale bedrag van €100.000 mag een sponsor zijn commerciële boodschap op het gezicht tatoeëren. Mocht hij geen sponsor vinden, dan verkoopt hij het in delen.

Voor het gemak heeft Tröschel zijn gezicht alvast in zones onderverdeeld. Zo koopt u voor €20.000 een jukbeen, een kin voor €5.000, is zijn voorhoofd €50.000 waard en heeft u al een vereeuwigde plaats op zijn neus voor €2.000!

Dromen verwezenlijken
Mogelijk vraagt u zich af wat de man bezield en waarvoor hij zijn gezicht vol wilt laten tatoeëren. De man heeft een grootse voorliefde voor honden. In het bijzonder de St. Bernards hond. Hij droomt er al jaren van om hiervoor een museum te laten bouwen, het St. Bernard museum. Eerder deed een vrouw uit de Verenigde Staten een soort gelijke actie. Zij stelde haar voorhoofd ter beschikking. De website GoldenPalace.com, betaalde de vrouw $10.000 om hierop te adverteren. In dikke zwarte belettering werden de letters ‘’GoldenPalace.com’’ groots op haar voorhoofd getatoeëerd. Zo kon zij haar zoon naar de universiteit sturen.

Gelukkig bestaan er voor bedrijven ook minder drastische methodes om een promotionele boodschap over te brengen. Zo kunt u relatiegeschenken bedrukken met een eigen opdruk. Hierbij zijn de kosten vele malen lager en komt u toch goed in beeld bij een grote doelgroep. Zo kunt u ook uw commerciële droom verwezenlijken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s