Categorieën
Gebruikers vertellen

Gratis EK poster voor tijdens de heftige sportzomer

Nog 29 dagen, de oranjegekte neemt al toe. Heftiger dan ooit waarschijnlijk met de WK finale nog in het achterhoofd. De eerste pools zullen gemaakt worden tussen vrienden, familie en collega’s. En wat is er dan handiger dan het EK speelschema bij de hand te hebben dachten de mensen van GoedkoopdrukwerkOnline.nl. GoedkoopdrukwerkOnline heeft een poster ontworpen met speelschema en invulvelden voor de uitslagen. Deze poster is GRATIS te bestellen. Met als doel, zoals alle relatiegeschenken, naamsbekendheid voor het bedrijf. Want wat is er mooier dan je bedrijfsnaam 3 weken lang aan de muur bij potentiële klanten.

Om eruit te springen met behulp van relatiegeschenken wordt er soms een andere manier van denken verwacht. Zo zijn speciaal ontworpen cadeaubonnen voor canvasschilderijen ook erg populair. Wat blijkt dat relatiegeschenken ook de klantenwerving bevordert. Kortom maak gebruik van het moment, zoals onze EK posters of van creativiteit als het gaat om naamsbekendheid. Relatiegeschenken zijn toepasbaar voor ieder onderneming in elke branche!

Dit artikel is geschreven door Annemarie van Eck van GoedkoopdrukwerkOnline.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s