Categorieën
Nieuws & weetjes

Het succes van de SP

Rode SP winnieGister kwam het bericht naar buiten dat bij zowel de VVD als het CDA de campagnekas nog verre van vol is. Een partij die haar campagnekas momenteel een stuk beter op orde heeft is de SP. De socialisten hebben momenteel 1,5 miljoen euro in de campagnekas. Dat is in verhouding met de voorgaande verkiezingen van 2010 al bijna evenveel. Destijds werd er gedurende de hele campagne 1,8 miljoen euro gespendeerd. Zowel met de financiën als in de peilingen gaat het de laatste tijd beter dan ooit. In de meest recente peilingen staat de Socialistische Partij op 28 zetels. Dat zijn er maar liefst 13 meer dan er momenteel door de SP bezet worden in de Tweede Kamer.

Het vullen van de campagnekas gaat geheel volgens de partij ideologie van de Socialiste Partij. Een deel van het salaris van de vertegenwoordigers van de partij wordt afgedragen aan de campagnekas. Verder wordt er onder partijleden, die nog wat kunnen missen, geld opgehaald. Anderen die niet op financieel vlak kunnen helpen zetten zichzelf op andere manieren in. Iedereen draagt op een sociale manier een steentje bij.

Bedankt voor de steun!

Nu de financiering van de campagnekas enigszins op orde is en de partij het zo goed lijkt te doen, moet de partij waken voor een ‘hosanna stemming’. Daarvoor moet eerst de verkiezingsuitslag worden afgewacht. Maar iedereen die aan het succes van de partij bijdraagt, verdient natuurlijk een blijk van waardering. Dit houdt de moed en de wilskracht op pijl en zal in de komende paar verkiezing maanden de doorslag kunnen geven tijdens het voeren van de campagne.

Een aantal SP relatiegeschenken die hierbij van pas kunnen komen:

  • Winnie in de vorm van een tomaat. Zowel als relatiegeschenk of als promotieartikel een groot succes.
  • Rode SP sleutelhanger.  Geschikt voor de sleutelbos van iedere SP’er!
  • Rode katoenen draagtas met SP opdruk.  Uiterst geschikt voor tijdens het boodschappen doen!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s