Categorieën
Ecologisch

Eco-vriendelijke campagne met GroenLinks

GroenLinks LogoNa het vallen van het kabinet en de aangekondigde verkiezingen zet ook GroenLinks zijn campagne teams op scherp. De groene sociale partij onder leiding van Jolande Saph bezet momenteel 10 zetels in de Tweede Kamer. Net als iedere partij zien zij dit aantal graag stijgen en daarvoor is het voeren van campagne natuurlijk essentieel! Na de val van een rechts kabinet staat iedereen binnen GroenLinks te springen om het helemaal anders aan te pakken. Het vormen van een kabinet op links is de ambitie en hiervoor zijn meer zetels nodig.

Campagne stijl GroenLinks

GroenLinks maakt zich al jaren sterk voor het beschermen van de aarde en het milieu. Het behoud van de ecosystemen en een eerlijke verdeling van de natuurlijke bronnen staan hierbij hoog in het vaandel. Met het oog op zowel de huidige als de toekomstige generaties. Tijdens de verkiezingen van 2010 benadrukte GroenLinks dit met de leus: ‘’Klaar voor de toekomst’’. Ook tijdens de verkiezing van 2012 zal hier de nadruk op liggen.

De verkiezingscampagnes onder GroenLinks zijn vaak origineel en met een knipoog. Met pakkende leuzen en ludieke verkiezingsposters springen de campagnes van GroenLinks er vaak boven uit. Hiervoor hebben wij een aantal bijpassende ecologische relatiegeschenken en promotieartikelen gezocht:

  • Eco Leaf Pennen
  • Ecocard notitieboekjes
  • Water gedreven rekenmachines
  • Eco paper bags
  • Eco bamboe usb sticks

Allemaal even ecologisch verantwoord en helemaal in de lijn met de standpunten van GroenLinks!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s