Categorieën
Gebruikers vertellen

De EK 2012 app: het ultieme relatiegeschenk voor deze zomer

ek2012-app-relatiegeschenkMet de EK2012APP kan elk bedrijf haar relaties voorzien van het laatste nieuws rondom het EK voetbal. Tijdens de drukke voetbalweken kan een bedrijf zich nu op originele wijze onderscheiden. De app voor iPhone en Android geeft alle benodigde informatie om het EK continu te kunnen volgen. Zo vind je er live updates van wedstrijden, speelschema’s, nieuws over Oranje en nog veel meer. Daarnaast krijgt een bedrijf een eigen pagina in de app en wordt het bedrijfslogo in het design verwerkt.

Wat is de EK2012APP?
De EK2012APP is een product van communicatiebureau Studio Gusto en app ontwikkelaar Mobowski. Renso Raijmakers van Studio Gusto stelt dat ieder bedrijf met deze app continu de aandacht op zich kan vestigen: “Het EK leeft enorm in dit land. Als je even snel de laatste stand van zaken wilt weten, dan grijp je automatisch naar je smartphone. De app zorgt ervoor dat een bedrijf zich met de EK-content kan associëren. Elke dag zien jouw relaties bij het openen van de app jouw naam voorbij komen. Sterke reclame, dacht ik zo.”

Het maken van de app is zeer eenvoudig. “Ons app creating-platform leent zich er perfect voor om snel en gemakkelijk apps te ontwikkelen,” stelt Mobowski’s Alexis Vos. “Wij publiceren de app onder de naam van het bedrijf op de App Stores. Het enige wat een bedrijf hoeft te doen is tekstuele informatie en het logo aanleveren. Wij doen de rest.”

Naast een Oranje-uitgave van de app, is er ook een neutrale Euro 2012 versie beschikbaar. Daarmee kunnen bedrijven met een internationale klantenkring ook gebruik maken van dit handige relatiegeschenk.

Dit artikel is geschreven door Renso Raijmakers van Studio Gusto.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s