Categorieën
Nieuws & weetjes

De straten in met de PvdA

Ballonnen PvdA

Vorige week werden de onderhandelingen in het Catshuis afgebroken. Dit betekende dat het kabinet niet langer functioneel was.  Daarmee staan er nieuwe verkiezingen op het programma. Op woensdag 12 september mag iedereen weer naar het lokale stemkantoor om zijn voorkeur uit te spreken. De ideale kans voor de PvdA om weer wat meer invloed te krijgen in de besluitvorming van ons land. Na anderhalf jaar onder Mark Rutte, zal iedereen binnen de PvdA weer staan te popelen om zelf een kabinet te mogen vormen. Maar voor het zo ver is, moet er nog veel gebeuren. Een grootschalige campagne zal van start gaan met als doel de benodigde stemmers over de streep te trekken.

Passende PvdA Promotie!

Tijd voor verandering dus. Tijd voor een treffende campagne en tijd voor bijpassende promotieartikelen. De PvdA moet overal zichtbaar zijn zodat niemand meer om de partij heen kan. Alles zal worden ingezet om de PvdA op de beste manier mogelijk onder de aandacht van de kiezer te krijgen. Relatiegeschenken en promotieartikelen zijn ideale en effectieve middelen om een partij onder de aandacht te brengen.  Hierom hebben wij een aantal passende PvdA relatiegeschenken en promotieartikelen op een rijtje gezet.

  • Rode ballonnen en vlaggen, om de campagne periode een vrolijke tint mee te geven. Bedrukte PvdA ballonnen en vlaggen zullen het straatbeeld rood kleuren.
  • Rode antistress bal, een campagne periode is een stressvolle tijd. Voor zowel de partijleden als de kiezer. Daarom kan een antistress bal uitkomst bieden.
  • Rode zadelhoesjes, de Nederlander verplaatst zich veelal op de fiets en tijdens het fietsen kan er nog weleens een regenbui uit de lucht vallen. Hiermee blijft het zadel droog, dankzij de PvdA!
  • Rode pennen, potloden, notitieblokjes allemaal bedrukt met het PvdA logo. Ontzettend bruikbaar als de PvdA promotieteams de straten ingaan om de gedachtes van de kiezer te noteren. Want de kiezer is tenslotte het belangrijkst.

Deze rode bedrukte relatiegeschenken zullen het beeldmerk van de PvdA goed dragen en daarbij ook de PvdA boodschap richting de kiezer verduidelijken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s