Categorieën
Snoepjes

Help de horeca er weer boven op!

Bedrukte snoepdoosjesNet als veel andere economische sectoren van ons land wordt ook de horeca geraakt. Zowel dit jaar als het volgende wordt een krimp binnen de sector verwacht. Minder mensen lijken de horecagelegenheden op te zoeken dan voorheen. Dit wordt veroorzaakt door de onzekere Nederlandse consument die vreest voor een grotere daling van de koopkracht. Deze verwachting is met de aankomende (extra) bezuinigingen ook niet geheel onterecht. Toch is het voor de economie natuurlijk nooit goed als de hand op de knip blijft. Dit versterkt de recessie en zorgt voor een negatieve neerwaartse spiraal. Precies daarom is het belangrijk dat het geld blijft rollen en wat is hier nou een betere plek voor dan in de horeca! Met het economisch zwaar weer komt ook een stortvloed aan zorgen mee. Daarom is ontspanning belangrijk en juist de restaurants en cafés bieden ons de ideale plek hiertoe. Even alle zorgen vergeten tijdens een gezellige avond in de stamkroeg. Een aantal drankjes drinken en tegelijk de economie helpen.

Relatiegeschenken voor de afwachtende horeca klanten
Om de stroom aan horeca klanten nog enigszins constant te houden kiezen veel horeca gelegenheden ervoor om juist nu te investeren. Door gebruik te maken van bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen hopen ze er op dat de gasten zullen blijven komen. Bedrukte aanstekers, luciferdoosjes, snoeprolletjes worden volop uitgedeeld. Allemaal om als geheugensteuntje te dienen zodat de gasten niet vergeten om nog even langs te komen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s