Categorieën
Gebruikers vertellen

Trammeland in partyland op 5 mei 2012

trammeland 5 mei 2012We kennen het allemaal, prettig gestemd staan we met onze vrienden klaar voor een feestje op het afgesproken verzamelpunt. We hebben dit weekend een klein intiem technofeestje uitgezocht om te gaan bezoeken. Trammeland op station Sloterdijk, makkelijk bereikbaar voor iedereen in Amsterdam. Donkere wolken pakken zich echter samen in de mooie zomer van 2011…

Twijfel alom, gaan of niet gaan!
Omdat we toch goede berichten gehoord hebben gaan we toch maar, niet met erg veel zin trouwens. Juli is niet wat het moet zijn en het heeft de gehele week geregend, maar we trekken onze dansklompen aan en vertrekken.

Aangekomen op de raveplek klinkt de muziek uitnodigend maar het weer is het zeker niet. We worden echter aangenaam verrast door een hossende witte plastic menigte, overal regenponcho’s en uitzinnige mensen. Relatiegeschenken is dus verweven met de technocultuur. Wat uniformiteit al niet met de mens doet!

Wij gaan de aankomende 5 mei weer naar het Trammeland feest op Amsterdam Sloterdijk. Hoewel we verleden jaar een unieke ervaring gedeeld hebben hopen we toch stiekem dat we deze keer geen ponchootje hoeven aan te schaffen. Lang leve de zomer van 2012, wat er ook gebeurt. Ben jij er ook bij?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s