Categorieën
Nieuws & weetjes

Subara richt zich met dartbord op offroad klanten

Subaru relatiegeschenk blogAutofabrikant Subaru heeft een uniek dartbord laten maken om weg te geven aan zijn offroad klanten. Dit zijn de liefhebbers van bijvoorbeeld de Subara Impreza. Het blauwe monster dat u vast en zeker wel eens heeft gezien op het Wereld Kampioenschap rallysport op Eurosport. Het dartbord is zo ontworpen dat het net lijkt op de omtrek van een berg. De piek van de berg is de bullseye van het dartbord en bedrukt met de slogan ‘Ga voor de top!’ Dat Subaru oog voor detail heeft, is duidelijk. Bij elk dartbord krijgt de klant darts versierd met het Subaru logo.

“Target the top”
Dit relatiegeschenk toont aan hoe u succesvol met uw relatiegeschenk kunt zijn, mits u zich verdiept in de doelgroep. Segmenteer de behoeften en wensen van de klant en baseer daar vervolgens uw relatiegeschenken op. Zo heeft Subaru ook zijn doelgroep bereikt. De kernwaarden van het dartbord zijn plezier en uitdaging. Dat zijn de waarden waar Subaru voor staat en dus idealiter in zijn uitingen wil weergeven. Op maat gemaakte relatiegeschenken zijn uitermate effectief. Met een beetje creativiteit is het gemakkelijk om een relatiegeschenk te vinden die gemakkelijk aansluit op de verwachtingen van uw doelgroep. Ga voor de top!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s