Categorieën
Telefoon

Apple en Samsung willen zakenrelatie verbeteren in lopende patentoorlog

Telefoonhouder zitzakGister is bekend geworden dat zowel Apple als Samsung bereid is het gesprek met elkaar aan te gaan om te schikken in de patentoorlog. Tussen de bedrijven woedt al een aantal jaar een hevige strijd over patentbreuk. De juridische strijd die gevoerd wordt over en weer door beide partijen heeft zich inmiddels over de wereld verspreid. De ‘wereldoorlog’ in patenten heeft gezorgd dat de bedrijven elkaar al zeker in 10 landen hebben aangeklaagd.
Maar nu lijkt er eindelijk zicht op een einde in de tweestrijd te komen. De CEO’s van Apple en Samsung zullen onder het oog van een Amerikaanse rechter met elkaar in gesprek gaan. De onderhandelingen zullen vooral gaan over de Amerikaanse zaken die spelen tussen Apple en Samsung, maar verwacht wordt dat ook de wereldwijde patentstrijd besproken zal worden. Een stap in de goede richting dus!

Relatiegeschenken een volgende stap?
Om de relatie tussen de twee bedrijven te bevorderen is een relatiegeschenk een uitstekend middel. In ieder geval om de rust wat te doen terugkeren, zal dit zeker werken. In plaats van via de patentstrijd elkaars telefoons proberen te verbieden, is het natuurlijk veel beter om ze te koesteren. Om dicht bij huis te blijven zijn telefoon accessoires voor beide bedrijven een treffend relatiegeschenk. Bijvoorbeeld met een hippe zitzak als telefoonhouder. Zo staat je telefoon in een stevige en stijlvolle houder op je bureau.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s