Categorieën
Oranje supporters

Conclusie onderzoek: Heel corporate Nederland in Oranje!

Oranje partybox voor EK 2012Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal voelt het Nederlands Elftal zich gesteund door heel het land. Van de vaste voetbalsupporters tot en met mensen die op het eerste oog niet veel met voetbal hebben. Gedurende het EK is iedereen een oranje supporter. Met zijn allen hopen we dat ´onze´ jongens de finale bereiken en eindelijk weer eens winnen. Ook het Nederlandse bedrijfsleven kleurt ten tijde van het Europees kampioenschap oranje en deelt mee in de gezelligheid.

Het bedrijfsleven juicht mee met relatiegeschenken
Bedrijven binnen corporate Nederland gaan mee in de oranje menigte. In 2012 investeren bedrijven meer dan ooit te voren in oranje artikelen. Uit onderzoek onder 500 klanten van relatiegeschenken webwinkel Zintuig is gebleken dat ruim 82% het overweegt om gebruik te maken van oranje artikelen tijdens het EK of WK. Ruim 70% van de respondenten kiezen voor oranje artikelen bedrukt met een bedrijfslogo. Het wordt gezien als een ideale kans voor bedrijven om de relatie met klanten te verbeteren. Gedurende het EK heerst er binnen Nederland altijd een fantastische open sfeer. Door gebruik te maken van oranje artikelen als relatiegeschenk speelt een bedrijf hier op een intelligente manier op in. Alles wat oranje kleurt of ademt, is welkom en om die reden is het al gauw een verstandige en effectieve keuze. Hoe krijgt u nou uw klanten en zakenrelaties beter in de voetbalstemming dan met Oranje relatiegeschenken.

Na een moeiteloze kwalificatie en het goede spel tijdens het Wereld Kampioenschap in 2010 is er geen enkele reden waarom we ditmaal niet wederom kansrijk zijn. Zeker met de steun van zowel het oranje gekleurde volk als het bedrijfsleven. We worden Europees Kampioen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s