Categorieën
Oranje supporters

Milieuvriendelijk thuisshirt Nederlands elftal gepresenteerd!

Ronald Koeman EK shirtHet Nederlands elftal zal tijdens de ‘thuiswedstrijden ’op het EK in een milieuvriendelijk shirt spelen.  Het tenue van de Nederlands elftal spelers bevat gemiddeld dertien recyclede plastic flessen. Tijdens het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne zal het tenue volledig oranje zijn. Verder wordt het shirt gekenmerkt door twee donkere oranje vlakken aan de rechter boven en linker onderkant van het shirt. Dit is een verwijzing naar het allereerste oranje shirt uit 1904.
Nou is het natuurlijk een kwestie van smaak of het shirt van Oranje mooi gevonden wordt. De meningen zullen verdeelt zijn en er zullen zoals altijd uiteraard voor- en tegenstanders van het shirt zijn. Maar voor de mensen die het shirt toch wat minder mooi vinden is er gelukkig één geruststelling: Tijdens het EK van 1988 werd het Nederlands Elftal in niet bepaald het mooiste shirt allertijden ook kampioen! Hopelijk herhaalt de geschiedenis zich dit jaar en pakt het Nederlands Elftal dit jaar weer het kampioenschap.

Optimale steun voor oranje met relatiegeschenken!
Ondanks dat we er tijdens het WK twee jaar geleden erg dichtbij waren wordt het na 24 jaar weer eens tijd voor een kampioenschap na een groot eindtoernooi. Om er voor te zorgen dat het Nederlands Elftal optimaal gesteund wordt in hun missie deze zomer is het natuurlijk van groot belang dat heel het land oranje kleurt. Alles en iedereen doet mee aan de gekte. Bedrukte oranje artikelen zijn daarom van grote waarde tijdens het losbarsten van het oranje feest. Een ideale kans als bedrijf voor inzetten van oranje artikelen als relatiegeschenk om de relatie met uw klant te verbeteren. Leuke oranje artikelen in voorbereiding op het EK zal bij iedereen met open armen ontvangen worden!

Koeman liet tijdens het EK in ’88 al zien dat een shirt niet alles betekent voor een goed resultaat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s