Categorieën
Nieuws & weetjes

Sparen met je boodschappen voor mini relatiegeschenken bij Albert Heijn

Albert Heijn mini boodschappenVoor iedereen met kinderen of een verzamel woede is het weer sparen geblazen. Kleine miniatuur versies van de gebruikelijke boodschappen zullen zich dit keer massaal over ons land verspreiden. Rechtstreeks verkleint vanuit de schappen van de supermarkt gaat het hier om kleine versies van A-Merk producten. Versies van Coca-Cola blikjes tot Kellogg’s Cornflakes naar Sun vaatwastabletten, ze zitten er allemaal tussen.

Er zijn maar liefst 51 verschillende mini’s te sparen. Bij het doen van je dagelijkse boodschappen ontvang je per besteding van 15 euro een mini-boodschapje. Voor wie er geen genoeg van krijgt, is het zelfs mogelijk om een daadwerkelijke winkel inclusief toonbank en schappen aan te schaffen. Een miniatuur variant van de eerste Albert Heijn winkel ten tijden van de opening in Oostzaan.

Albert Heijn boekt succes!
In na volging van verschillende acties waarbij je kon sparen voor Muppets, Voetbalstickers en Wuppies, is dit de volgende promotieactie uit de koker van Albert Heijn. Telkens is de run op artikelen zo groot dat ze voor het einde niet meer aan te slepen zijn. Iedereen word ingezet van buurvrouw tot grootmoeder, allemaal om de verzameling compleet te krijgen voor de actie afgelopen is.

Uit de grote populariteit van de te verzamelen artikelen blijkt dat het inzetten van de promotieartikelen erg succesvol is. Ondanks dat het opzetten van een zo’n grote promotieactie investering vraagt in zowel de campagne als de artikelen, levert het toch veel op. Klanten kiezen er vaker voor om naar Albert Heijn te gaan dan naar de concurrent. Dit zorgt op zich al voor een stijging in de omzet. Verder zijn klanten soms geneigd zijn net iets meer uit te geven dan eigenlijk nodig was, om zo een gratis relatiegeschenk te scoren. Waar je eigenlijk met een mandje vol producten t.w.v. 13,- euro naar de kassa liep, doe je er toch nog even wat extra’s bij. Want het zou natuurlijk zonde zijn om straks de verzameling net niet compleet te hebben!

Advertentie

3 reacties op “Sparen met je boodschappen voor mini relatiegeschenken bij Albert Heijn”

boycotten moeten ze die hele ah met al die achterlijke akties, die men nooit compleet kan krijgen in een maand tijd, binnen een 2 wk zijn ze door de voorraden heen op = op eikels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s