Categorieën
Brillen

Programma Festivals tijdens de zomer van 2012

Zomer Festivals 2012Afgelopen weekend is met Paaspop het startschot gegeven voor het festival seizoen van 2012. Het eerste openlucht festival was een feit. Gedurende drie dagen stond het Brabantse Schijndel op zijn kop. Maar liefst 51.000 bezoekers gingen tijdens het paasweekend op pad om van zowel de goede muziek als de gezelligheid te genieten. Dit zijn er ondanks het frisse lenteweer ruim 10.000 meer dan vorig jaar. Dit maakte Paaspop 2012 naar eigen zeggen tot de meest succesvolle ooit in 34 jaar! Met o.a. Guus Meeuwis, The Kyteman Orchestra en rapper Gers Pardoel stonden er een aantal mooie acts op het programma. Kortom een prima start van de zomer festivals van 2012.

Komende Nederlandse zomer festivals
De start van het festival seizoen brengt weer een stortvloed aan festivals met zich mee. Zoals ieder jaar verschijnen er weer een boel grote acts op de podia uit zowel binnen- als buitenland. Hopelijk blijft de stortvloed aan regen, die het festival seizoen in de zomer van 2011 tergde, achter wegen.

Enkele grote festivals die voor de deur staan met bijbehorende data:
– Pinkpop / Van 26 tot 28 Mei / @Landgraaf
– North Sea Jazz / 8-10 Juli / @Rotterdam
– Zwarte Cross / 20-22 Juli / @Lichtenvoorde
– Solar Weekend / 3-4-5 Augustus / @Roermond
– Pukkelpop / 16-18 Augustus / @Hasselt
– ZAND / 18 Augustus / @ Almere strand
– Lowlands / 17-19 Augustus / @Biddinghuizen

Opvallen met relatiegeschenken tijdens Zomer festivals
Om goed voorbereid op de, met zonovergoten(!), festivals te verschijnen is een zonnebril natuurlijk altijd welkom. Een ideaal relatiegeschenk bedrukt met een leuke boodschap of een bedrijfsnaam die zeker bekijks trekt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s