Categorieën
Wijn & dranken

Hoe creeër je op een eenvoudige manier naamsbekendheid tijdens de zomer?

Media Markt bedrukte energiedrink als relatiegeschenkDe warme dagen breken weer aan. Iedereen verheugt zich al op de warme zomerdagen. Voor bedrijven is dit de ideale periode van het jaar om de naamsbekendheid te versterken of voor sommige bedrijven zelfs te creëren. Nederlanders bezoeken massaal het strand tijdens een warme zomerdag. Mensen begeven zich massaal richting terrassen en zijn altijd op zoek naar een goedkope verfrissing. Voor bedrijven is het noodzaak om hier zo snel mogelijk om hier op in te spelen. Bijvoorbeeld met behulp van bedrukte flesjes water of bedrukte energiedrinks. Hoe doe je dat?

Praktijk: bedrukte flesjes water / energiedrinks
Een leuk praktijkvoorbeeld zijn de waterflesjes van de ING Bank. Als je een rekening afsluit of gewoonweg langs een ING center gaat, word je altijd eenbedrukt flesjes water aangeboden. Op zo’n moment maakt het niet uit dat u even moet wachten. U heeft een beloning gehad in de vorm van een relatiegeschenk. De ING bank is natuurlijk al een bekend bedrijf maar relatiegeschenken zoals flesjes water of energiedrinks zijn ook effectief voor starters. Stel u kiest ervoorom flesjes water te bedrukken met een bedrijfslogo. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen, is naar een drukbezochte plek te gaan en daar uw flesjes water uitdelen.

Het ideale aan de zomer is dat mensen altijd op zoek zijn naar een verfrissing. Zodoende slaat u met een bedrukt flesje water altijd de spijker op zijn kop en creeërt u een onderscheidende positie ten opzicht van uw concurrenten. Zorg er wel voor dat uw kernwaarden of boodschap op uw relatiegeschenken aanwezig zijn. Dan is het voor de ontvanger makkelijker om de link tussen een behoefte en uw bedrijf te maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s