Categorieën
Nieuws & weetjes

3 tips voor het bestellen van duurzame relatiegeschenken

bedrukte kleurpotloden van ZintuigDuurzaam, milieuvriendelijk, eco, ‘groene’ relatiegeschenken, fair wear, ecologische relatiegeschenken… De hype van duurzame relatiegeschenken duurt ook voort in 2012. Bedrijven passen hun beleid steeds meer aan op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Een MVO beleid betekent niks zonder duurzame relatiegeschenken. Hier leest u 4 tips voor het bestellen van duurzame relatiegeschenken.

Tip 1: “Wat betekent groen of duurzaam? Dat zegt toch iedereen!”
De termen voor het milieuvriendelijk produceren en ondernemen worden zo nu en dan op de verkeerde manier gebruikt. Duurzame relatiegeschenken zijn uitstekend om aan uw relaties of personeel aan te tonen dat u ook daadwerkelijk achter uw MVO beleid staat. Met duurzame relatiegeschenken verbindt u de immateriële visie met een tastbaar product. Hierdoor zal het vertrouwen in uw onderneming toenemen. Het toont het gezicht achter uw bedrijf. Groene relatiegeschenken moeten onderdeel zijn van uw MVO beleid.

Tip 2: Vraag naar het ‘groene’ in uw relatiegeschenken
Zoals beschreven in de eerste alinea, worden de termen ‘groen’ of duurzaam vaak op de verkeerde manier gebruikt. Vraag daarom altijd aan de leverancier of webwinkel wat er milieuvriendelijk of duurzaam aan het product is. Straks kiest u voor duurzame relatiegeschenken die eigenlijk niet zo heel erg duurzaam zijn.

Tip 3: Vergelijk meerdere duurzame relatiegeschenken
Het vergelijken van relatiegeschenken kan u veel voordelen opleveren. Er zijn veel verschillen tussen relatiegeschenken, niet alleen in de prijs maar ook in opdrukoppervlakte en staffelkortingen. Vergelijk meerdere duurzame relatiegeschenken met elkaar om zo een weloverwogen keuze te maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s