Categorieën
Gebruikers vertellen

Alleen het beste voor je huid met de Bio zonnebrandcrème van Gamarde

Gamarde zonneproducten blogEindelijk is de lente in aantocht en de zon begint weer te schijnen. Erg fijn natuurlijk, maar zoals iedereen weet is het ook belangrijk om op tijd je huid te beschermen tegen schadelijke zonnestraling. Je staat er misschien niet zo snel bij stil, maar je huid kan snel verbranden op een zonnige
(lente-)dag.

Bewust en verantwoord
Voor mensen die graag verantwoord en bewust leven: Tot nu toe moest je kiezen tussen een synthetisch zonnebrandmiddel of een middel waar nano-deeltjes in verwerkt zaten. En wat die nano-deeltjes op lange termijn voor je gezondheid doen is nog steeds niet duidelijk. Nu hoef je niet meer te kiezen: Gamarde heeft een 100% Natuurlijke zonnebrandcrème ontwikkeld. Deze crème past bij iedereen die verantwoord smeert en dus ook voor bedrijven die op zoek zijn naar een verantwoord relatiegeschenk met een link naar de lente en de zomer!

Voor de gevoelige huid
De zonnebrandcrème geeft een hoge bescherming voor lichaam en gezicht en bevat alleen natuurlijke(minerale) zonnefilters. Deze crème bevat geen parabenen, PEG, GMO, nanotechnologie en synthetische kleurstoffen en is daardoor zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid! Deze natuurlijke zonnebrandcrème smeert goed uit, laat geen witte waas achter en is zeer zuinig in gebruik.

Dit product is zowel los als in combinatie met een ander natuurlijk huidverzorgingsproduct verkrijgbaar in de volgende varianten bij Altijd Mooi Natuurlijk:
– Factor 10
– Factor 30
– Factor 50
– Aftersun melk

De webwinkel Altijd Mooi Natuurlijk biedt klanten de mogelijkheid om mooie (zonne-)pakketten op maat voor u samenstellen, informeer gerust naar de mogelijkheden. Ideaal als geschenk voor uw relaties en cliënten, of om uw personeel cadeau te doen natuurlijk.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s