Categorieën
Gebruikers vertellen

Een kerstpakket stel je zelf samen!

kerstpakketDe voorkeur naar een mooi traditioneel kerstpakket groeit nog jaarlijks. Je zou verwachten dat de voorkeur uitgaat naar een ander kerstgeschenk dan een goed gevulde kerstdoos boordevol met etenswaar. Maar het tegendeel is waar. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werknemers elk jaar toch weer benieuwd zijn wat er zit verpakt in het kerstpakket. Daarnaast zijn ze benieuwd naar het thema van het betreffende kerstgeschenk.

Kerstpakket samenstellen in 2 simpele stappen
Naast een traditioneel kerstpakket willen bedrijven en instellingen steeds vaker hun eigen pakket kunnen samenstellen. Een van de grotere organisaties in NL die dit aanbiedt is 101kerstpakketten.nl. Hier staan de wensen en behoeften van het bedrijf en diens medewerkers centraal. De klant kan hierbij kiezen uit twee mogelijkheden, te noemen zijn:

1. De wensen en behoeften worden doorgespeeld naar de stylisten van 101kerstpakketten.nl en zij gaan vervolgens enkele mooie pakketten samenstellen.

2.De klant komt zelf naar de showroom en in samenspraak wordt een mooi pakket samengesteld.

Kortom, er zijn meerdere mogelijkheden omtrent het zelf samenstellen van een mooi kerstpakket. Een trend wat momenteel heel erg speelt zijn de bekende wellness kerstpakketten. Deze kerstgeschenken bevatten onder andere badzeep, spons, scrub en zachte handdoeken, kortom een mooi cadeau voor iemand die fan is van wellness en geregeld een bezoek brengt aan een sauna of iets dergelijks.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s