Categorieën
Nieuws & weetjes

Uw merk, mijn merk en relatiegeschenken!

uw merk mijn merkDe keuze voor relatiegeschenken kan een positief effect hebben op het werven van nieuwe klanten en opdrachtgevers in de indirecte en directe omgeving van uw doelgroep. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf u heeft. Een lokaal bedrijf in de stad, een klein restaurant in de buitenwijken of een online webwinkel het maakt allemaal niet uit want relatiegeschenken werken extreem goed. Relatiegeschenken zijn te koop in vele verschillende vormen en maten. Afhankelijk van het te besteden bedrag is het mogelijk om een groot aantal relatiegeschenken te bestellen. Relatiegeschenken zijn vooral een goed idee voor een bedrijf dat net is begonnen en nog moet werken met een beperkte marketingbudget.

Adverteren
Wanneer u adverteert wilt u uw doelstellingen aan de hand van een strategie bereiken. ‘Branded merchandise’ behoort tot de marketingmix. Het is een marketinginstrument bedrukt met uw naam, logo en andere relevante informatie. Een relatiegeschenk wordt niet alleen gezien door de ontvanger maar ook door de (in)directe omgeving van de ontvanger. Met het juiste product zullen veel mensen uw naam zien en opslaan voor het moment dat ze iets nodig hebben. Relatiegeschenken, zoals pennen, paraplu’s, stressballen of bedrukte tassen worden vaak doorgegeven en opgepikt door anderen waardoor uw bedrijf de maximale blootstelling ontvangt die het nodig heeft.

Bedrijven kunnen gebruikmaken van drukwerk om weg te geven aan hun klanten, familie, vrienden en iedereen die geïnteresseerd is in hun diensten. Op die manier bereikt u direct een doelgroep die interesse heeft in uw merk. Relatiegeschenken zijn van toegevoegde waarde voor ieder bedrijf. Het bestellen is eenvoudig en een relatiegeschenk wordt altijd met een glimlach ontvangen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s