Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken tijdens de Amerikaanse verkiezingen

politieke buttons als relatiegeschenkDe verkiezingen zijn van start gegaan! De Amerikaanse partijen proberen de deelname van de kiezers te stimuleren door gebruik te maken van relatiegeschenken. Het informeren van het volk over de kandidaten is volgens de politieke partijen de primaire doelstelling van de relatiegeschenken. Hoe doen die Amerikanen dat?

Education & Sheriffs
We weten allemaal dat de politiek een van de meest gevoelige onderwerpen is in Amerika. Het onderwijs is een belangrijk punt van discussie. De kandidaten gebruiken relatiegeschenken, zoals USB sticks bedrukt met de Amerikaanse vlag, om de standpunten over de onderwerpen binnen het onderwijs aan de kiezers duidelijk te maken. Op de USB sticks vinden kiezers  een bestand met het programma.

De meeste mensen begrijpen de rol van de politie en de wettelijke handhaving. Veiligheid is belangrijk maar in wat voor opzicht worden de posities ingedeeld. Wordt er gesaneerd of wordt er juist meer geld vrijgemaakt? Amerikanen zijn patriotten en de politieke partijen gebruiken bedrukte notitieblokken in de kleur van de Amerikaanse vlag en leuzen als “We rule our neighbourhood!”. Buttons en speldjes zijn ook erg populair, mits ze het patriottische gevoel onder de Amerikaanse kiezer versterken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s