Categorieën
Nieuws & weetjes

Vermijd de valkuilen van het gebruik van relatiegeschenken

valkuilen relatiegeschenkenDe inzet van relatiegeschenken is zonder twijfel een van de meest effectieve methoden voor de promotie van een bedrijf. Traditionele vormen van reclame zijn te duur geworden voor kleine en startende ondernemingen. Maar ondanks de populariteit van relatiegeschenken zijn veel bedrijven nog steeds niet in staat om hier optimaal gebruik van te maken. Er zijn een aantal valkuilen die u moet vermijden!

Kernwaarden
Allereerst geef geen relatiegeschenken weg die op geen enkele manier verbonden is met de kernwaarden van uw bedrijf. Promotionele t-shirts zijn simpele giveaways, maar ook met simpele relatiegeschenken kunt u veel bereiken, mits uw relatiegeschenk overeenkomt met de doelstellingen en de ‘core business’van uw bedrijf. Geef niet zo maar een relatiegeschenk weg en probeer uw doelgroep te segmenteren.

Kwaliteit
De kwaliteit van de relatiegeschenken is ook een belangrijke factor. Soms is goedkoop niet altijd de beste keuze. Geef uw relaties relatiegeschenken die ook echt werken. Minder kwalitatieve pennen gaan niet heel mee. Houd de kwaliteit van uw relatiegeschenken dus in uw achterhoofd.

Als u wilt slagen met uw relatiegeschenken is het belangrijk dat u deze valkuilen vermijdt. Relatiegeschenken creëren exposure . Zelfs met een minimale investering kunt u heel veel bereiken!

Advertentie

Één reactie op “Vermijd de valkuilen van het gebruik van relatiegeschenken”

Heel evenwichtig artikel. Kies daarom een partner die de focus legt op kwaliteit en die u tegelijk een ruime waaier van relatiegeschenken aanbiedt binnen uw budget, gericht op uw doelsegment. EuroGifts is daarbij de beste keuze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s