Categorieën
Textiel

Textiel niet bedrukken voor in de zomer

Sweaters bedrukken bij ZintuigKlanten stellen ons vaak de volgende vraag:”Is textiel bedrukken wel geschikt in de wintermaanden?”. Het antwoord hierop is een volmondige “JA!”. Textiel bedrukken is een uitstekende keuze om uw klanten voor te bereiden op iets wat komen gaat. Denk aan een evenement dat bijvoorbeeld wel in een zomermaand plaatsvindt of een bedrijfsuitje. Als u gaat skieën met al uw werknemers is het een leuk idee om uw werknemers te voorzien van een bedrukte trui of iets dergelijks.

De definitie van textiel
Mensen denken bij textiel meteen aan t-shirts. Textiel bedrukken omvat veel meer dan alleen t-shirts. Denk aan polo’s, bodywarmers, truien, fleece kleding en nog veel meer! De mogelijkheden voor textiel bedrukken zijn dus divers. Textiel is niet alleen ideaal voor klanten maar ook voor personeel. Een t-shirt is een geweldige manier om als bedrijf ongedwongen uniformiteit uit te stralen. Het is niet seizoensgebonden en voor elke periode van het jaar geschikt. Zorg voor meer exposure met unieke (of ludieke relatiegeschenken), creeër een buzz en slaag in uw marketing. Gebruik de kern van uw bedrijf voor uw relatiegeschenken. Relatiegeschenken zijn het verlengde van uw gewenste identiteit.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s