Categorieën
Tassen & hoesjes

5 redenen waarom tassen bedrukken is uitstekende keuze is

tassen bedrukken Zintuig goudBedrijven gebruiken verschillende instrumenten voor promotionele campagnes. Ze maken reclame op tv, radio, print media en noem het maar op. Relatiegeschenken zoals bedrukte tassen zijn ondergewaardeerd, terwijl relatiegeschenken langer blijven hangen in het bewustzijn van de ontvanger dan tv- of radio reclame. In dit artikel leest u 5 redenen waarom de keuze voor tassen bedrukken, zowel economisch als ‘corporate wise’ en verstandige keuze is.

Reden 1: Conferentie tassen
1. Conferentie tassen zijn de meest populaire tassen op het gebied van relatiegeschenken. Ze zijn verkrijgbaar  in een grote verscheidenheid van materialen en stoffen en kunnen variëren van minder dan een paar euro’s tot meer dan tien keer dat bedrag.

Reden 2: Plastic zakken
2. Per dag worden er miljoenen plastic zakken weggegeven, ondanks het feit dat ze worden gezien als de bad boys van de ‘tassen wereld’. Bedruk uw plastic zakken met een opdruk en zorg voor een onderscheiden positionering in het bewustzijn van uw klanten. Tassen bedrukken leidt tot onderscheid.

Reden 3: Koeltassen
3. Bedrukte koeltassen voor een picknick of een dagje uit zijn extreem populair en zeer rendabel. Ze komen in een waaier van kleuren en maten. Velen zijn ontworpen om specifieke hoeveelheden blikjes te houden, zodat ze ideaal zijn voor warme dagen of rock festivals.

Reden 4: Sporttassen
4. Promotionele sporttassen zijn fantastisch op het gebied van sportieve relatiegeschenken, omdat veel mensen een tas nodig hebben tijdens het sporten. Gun uw doelgroep gezondheid en kies voor sporttassen bedrukken.

Reden 5: Laptoptassen
5. Laptoptassen zijn erg gewild in de huidige tijd van digitalisering en modernisering. Iedereen heeft een laptop. Speel hier op in door laptoptassen te bedrukken met een logo. Zorg wel dat de kleur en stijl van de laptoptas past bij de verwachtingen en wensen van de doelgroep.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s