Categorieën
Pennen & potloden

Promo bestsellers: Pennen bedrukken voor minder dan 1 euro

Het leuke van relatiegeschenken is dat als u ze in een grote hoeveelheid bestelt, u meer toegang krijgt tot een speciale prijs. Hiermee kunt u een hoop geld besparen. Veel relatiegeschenken kosten hierdoor minder dan één euro per stuk. Op de top van deze besparingen heeft u bij relatiegeschenken ook altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw pennen te bedrukken met een bedrijfslogo of een originele tekst. Vandaag nemen we een kijkje in het pennen bedrukken assortiment onder de € 1,00.

AlabamaAlabama
Custom pennen zijn veruit een van de meest populaire promotie artikelen dankzij hun eenvoud  en lage prijskaartjes. De  Alabama pen is makkelijk te bedrukken en is zeer geschikt voor beurzen en soortgelijke campagnes. Betaalbare pennen geven u de kans om meer exposure creëren voor een lagere prijs, dat is altijd een goede zaak!

Sfinx balpen met rubberen gripSfinx balpen met rubberen grip
Deze slanke balpen met hardcolour lichaam is uitermate geschikt als u op zoek bent naar een simpele pen. De prijs is inclusief een opdruk in één kleur. Bij de afbeelding ziet u welke delen u qua kleur kunt bedrukken.

Prodir DS3TPP
Prodir DS3TPPEen andere bestseller is de Prodir DS3TPP pen. Overal om u heen worden balpennen gebruikt. Het merendeel van deze bedrukte reclamepennen is geproduceerd door de Zwitserse balpennenfabrikant Prodir. Prodir staat bekend om zijn elegantie en kwalitatieve balpennen. Ook hier geldt hoe meer balpennen u afneemt, hoe hoger de korting. Pennen bedrukken is een effectieve marketingtactiek. De voordelen van pennen bedrukken zijn niet op één hand te tellen. Pennen bedrukken voor minder dan 1 euro is een ‘must’ voor ieder bedrijf!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s