Categorieën
Producten & gadgets

3 ondernemers werken samen aan het perfect online visitekaartje

visitekaartjes voor ondernemersDrie ondernemers werken samen aan de Personal Branding Power Hours. Het doel is om gebruikers van sociale netwerken te helpen het perfecte online visitekaartje te realiseren. Een goed online profiel creëer je door profielinformatie duidelijk in te vullen en professionele foto’s te publiceren. De initiatiefnemers lanceerden hiervoor de Personal Branding Power. Hier geven zij tips over o.a. het LinkedIn-profiel, visagie, hairstyling en fotografie. Op donderdag 15 maart is de vijfde Personal Branding Power Dag en kan men inschrijven voor een eigen Personal Branding Power Hour. In dit uur is gelegenheid om gezamenlijk de puntjes op de i te zetten. Onder begeleiding van een haar- en make-up styliste maakt de fotografe profielfoto’s.

Netwerken
Werken aan een goed profiel en professionele foto’s is een veel gehoord voornemen. Ondernemers zijn zich bewust van de noodzaak van een juiste eerste indruk. Inmiddels hebben meer dan 2,5 miljoen Nederlanders een LinkedIn-profiel en het netwerk groeit nog steeds. Gemiddeld melden zich elke dag zo’n 8000 nieuwe Nederlandse leden.

Initiatiefnemers
De initiatiefnemers Linda van Scheijndel, Wilma Huijskes en Marcelle Warringa verheugen zich op de vijfde editie van de Personal Branding Power Hours. “Tijdens het Personal Branding Power Hour wordt de laatste hand gelegd aan het perfecte online profiel met als kroon op het werk professionele foto’s waar je zo mooi mogelijk op staat afgebeeld. Je krijgt de foto’s na bewerking digitaal dus deze zijn bruikbaar voor alle sociale netwerken,” aldus Linda van Scheijndel, fotografe. Informatie staat op de website. Hier worden ook diverse tips over personal branding verzameld. Reserveren voor het Personal Branding Power Hour kan per mail: Linda@pakkendebeelden.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s