Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken ook goed voor eigen organisatie

USB sticks als relatiegeschenkOver het algemeen denken mensen bij relatiegeschenken aan het weggeven ervan. Dit is natuurlijk ook een erg zinnig gebruik van relatiegeschenken. Toch kunnen relatiegeschenken op een dergelijk moment een extra doel dienen. Zo zijn er veel praktische relatiegeschenken die als promotiemateriaal gebruikt worden. Maar relatiegeschenken als pennen en USB sticks zijn binnen de eigen organisatie ook vaak heel bruikbaar. Als er dan een aantal extra wordt besteld, heeft het eigen personeel ook nut van de relatiegeschenken.

Andere manieren om relatiegeschenken dubbel te gebruiken
In het geval dat de relatiegeschenken als geschenk aan het eigen personeel gelden, gaat dit veel minder op. Wat wel een mogelijkheid is, is om de relatiegeschenken aan relaties en het eigen personeel te geven. Zo kan een grote oplage besteld worden, wat ook bij relatiegeschenken vaak leidt tot lagere prijzen. Als relatiegeschenken dubbel kunnen worden ingezet, is het op die manier eenvoudig om voor een beperkt budget iets extra’s te doen. Zo kunnen relatiegeschenken ook voor bedrijven met een klein communicatiebudget extra effect hebben.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s